Epic Games fixt ‘borsten’ in Fortnite seizoen 6

Het spel werd iets realistischer met de update, maar Epic Games heeft de boel inmiddels teruggedraaid.

Fortnite seizoen 6 komt met tal van nieuwe content en kleine updates. Ook updates die niet worden opgenomen in de lijst met vernieuwingen. Zo had Epic Games een animatie voor borsten toegevoegd. Bij een dansje van een vrouwelijke karakter bewegen de borsten op een natuurlijke manier mee.

https://twitter.com/Agony/status/1045301145592193024

Lachen, gieren, brullen voor de community. Want al gauw werd de nieuwe ‘feature’ door streamers uitgelicht op Twitch en sociale media. Epic Games kan er minder om lachen en heeft nu ingegrepen. De animatie is teruggedraaid en borsten zullen voortaan statisch zijn in de game.

Zonder specifiek in te gaan op de borsten, liet Epic Games door middel van deze tweet weten dat ‘elementen in het animatiesysteem’ zijn uitgesteld. Iedereen wist dat het over de bewegende borsten ging. In reacties op deze tweet komen boodschappen als ‘RIP jiggle boobs’ voorbij. Fortnite, een spel vooral gespeeld door jonge kinderen, is blijkbaar nog niet klaar voor realistische physics.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën