‘Er komt dit jaar een nieuwe Super Nintendo’

Een nieuwe kleine console van het Japanse bedrijf.

Vorig jaar kwam Nintendo met de NES Classic Edition. Een nieuwe retro-console dat je het gevoel van vroeger moet geven. Dit jaar komen de Japanners weer met een nieuwe console op de proppen, bericht Eurogamer.

Bronnen hebben aan de site meegedeeld dat we een nieuw mini-apparaat kunnen verwachten. De retro-console luistert vermoedelijk naar de naam ‘Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System’.

De ontwikkeling van het apparaat zou al gestart zijn. De Classic Mini moet volgens de bronnen nog voor kerst in de winkels liggen. Een slimme lanceerdatum van Nintendo, want wat is nu een leuker kerstcadeau?

Vermoedelijk zal dit weer een beperkt apparaat worden. De NES Classic Mini werd ook in beperkte oplage gemaakt en de productie van deze console is inmiddels stopgezet. De oorspronkelijke Super Nintendo Entertainment System werd in 1990 op de markt gebracht.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën