Fail: Starbucks-beker te zien in Game of Thrones-aflevering

Is het jou opgevallen?

Een gigantische fail voor de productie van Game of Thrones. Ben je verantwoordelijk voor de populairste tv-serie ter wereld, sluipt er zo’n lullig foutje in. Zelfs het team dat de aflevering checkt voordat de episode live gaat is het niet opgevallen. Blijkbaar zijn fans van de serie oplettender, want het kleine, maar toch wel kwalijke foutje gaat nu viral.

Wat is er aan de hand? In aflevering vier van het achtste seizoen Game of Thrones is een koffiebeker van Starbucks te zien. De plastic beker staat op een tafel vlakbij personage Daenerys Targaryen. Het gaat om een klein detail, waardoor het de makers waarschijnlijk niet opgevallen is.

De ontdekking gaat viral op sociale media. Het heeft hilarische reacties tot gevolg. Zou Starbucks HBO hebben betaald om de Starbucks-beker in beeld te krijgen? De koffieketen profiteert behoorlijk van deze gratis vorm van reclame. Wellicht dat er een speciale koffie gaat komen met een vleugje Game of Thrones? Check het bewuste fragment hieronder.

Update: De koffiebeker is inmiddels verwijderd! Lees hier meer informatie

Lees ook: Starbucks brengt koffie naar huis

https://twitter.com/birinsan/status/1125318580088840192

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën