FCA en Volkswagen gaan gratis Apple Music aanbieden

Het gaat hier om een proefabonnement.

De meeste moderne auto’s komen met Android Auto en Apple Carplay. Technologiebedrijven werken steeds vaker samen met de auto-industrie om gezamenlijk win-win situaties te creëren. Fiat Chrysler Automobiles heeft bekendgemaakt een partnerschap te hebben afgesloten met het techbedrijf uit Cupertino.

Per mei krijgen klanten die een nieuwe Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep of RAM kopen gratis zes maanden Apple Music. Klanten die al reeds abonnee zijn krijgen drie maanden abonnementskosten vergoed. De deal geldt een jaar. Ook Volkswagen heeft aangekondigd in Europa met een dergelijke actie te komen. Nieuwe auto’s, die uitgerust zijn met Apple CarPlay, komen met een proefabbo.

In vergelijking met Spotify is Apple Music nog een relatief kleine speler. De muziekdienst heeft 36 miljoen gebruikers, waarvan 30 miljoen gebruikers zich in de VS begeven. Spotify is met 70 miljoen gebruikers nog steeds koning op het gebied van muziekstreaming.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën