Feit: haaien maken iedere film beter

Sharknado en Jaws zijn niet de enige die profiteren van een haai in hun verhaal. Deze andere bekende films zouden een hele andere wending krijgen als een dergelijke grote vis de hoofdrol speelt. Let op: extreem flauwe humor incoming.

Website Mashable vroeg op Twitter of mensen hun favoriete film konden ‘verhaaien’. Dit leverde al snel onderstaande Photoshop-pareltjes op. Wij hebben de tien leukste voor je op een rijtje gezet.

Als je na deze top tien nog geen genoeg hebt van het onderwaterleven, dan kun je altijd nog naar een Twitch-stream van een vis kijken die op dit moment Pokémon uit probeert te spelen.

10. Roboshark

09. Donnie Sharko

08. The Sharkbook

07. Jurassic Shark

06. Sharkman

05. The Fault in our Shark

04. The Sharkfather

03. Thor: The Shark World

02. Zero Shark Thirty

01. The Sharkshank Redemption

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën