Film over Steve Jobs flopt harder dan Apple Maps

Aaron Sorkins verfilming van Steve Jobs trekt geen volle zalen. Zijn we officieel klaar met de Apple-oprichter?

Met een 7,6 op IMDb lijkt de nieuwe film over Steve Jobs niet tegen te vallen. Maar het grote publiek kan zich tot dusver niet interesseren voor de film. Afgelopen weekend opende de biopic in 2.443 zalen in de Verenigde Staten, maar wist slechts 7,3 miljoen dollar in het laatje te brengen. Niet veel meer dan de 6,7 miljoen die Ashton Kutchers belabberde verfilming van Jobs opleverde in het eerste weekend.

Waarom de film een flop dreigt te worden? Wellicht vanwege Jobs-moeheid, wellicht omdat Aaron Sorkin heeft aangegeven dat het geen waarheidsgetrouwe vertelling is van het leven van Jobs. Mocht je de film – die 30 miljoen dollar heeft gekost – met Michael Fassbender en Seth Rogen zelf willen zien, hij draait vanaf 3 december in de Nederlandse bioscopen.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën