Flitsmeister vanaf vandaag actief in België

De verkeersapp is gereed gemaakt om onze zuiderburen te behoeden voor bermkassa’s en trajectcontroles.

Zoals begin dit jaar al bekend werd gemaakt: Flitsmeister beslaat voortaan ook België. Dankzij een investering van Be-Mobile kon het Flitsmeister-team internationaal uitbreiden. Goed nieuws voor de Belgen, en goed nieuws voor ons, want als je nu de landsgrens oversteekt blijf je waarschuwingen ontvangen voor flitsers, files, flitspalen en trajectcontroles.

Flitsmeister PRO
Naast de talen Frans en Engels is ook de PRO-versie (€3,59) beschikbaar. Daarmee krijg je extra functies, zoals het kunnen checken van de gereden topsnelheid, de snelste 0 tot 100 km/u acceleratietijd en de gemiddelde snelheid over een gereden traject. Naast deze stats kunnen PRO-gebruikers ook de maximumsnelheid per weg bekijken, evenals de flitshistorie

De werelddominantie van Flitsmeister stopt niet bij de Belgische grens. Ook Luxemburg staat op de planning, gevolgd door een uitrol in Duitsland, Frankrijk en Engeland. De Flitsmeister-app downloaden kan hiero.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën