Fortnite Battle Royale krijgt gevarieerdere gameplay

Bijgewerkt op:

De makers gaan het een ander tweaken en verzwakken.

De laatste maanden heeft Epic Games aan aandacht niets te klagen. Het gratis spel Fortnite Battle Royale is namelijk razend populair over heel de wereld. De simpele doch verslavende gameplay zorgt ervoor dat hele groepen jongeren én volwassenen niet van hun console af te slaan zijn. Toch is er ruimte voor verbetering, zo vindt Epic Games.

De makers willen namelijk dat Fortnite Battle Royale minder gaat draaien om (ongelimiteerd) bouwen, shotguns en raketwerpers. Om dit te bewerkstelligen, wordt onder andere de kracht van het bouwen flink afgezwakt. Zo valt te lezen op de officiële website van Epic Games.

De maker vindt het belangrijk om verschillende strategieën in-game te gaan ondersteunen. Op dit moment is het namelijk vooral bouwen om een betere positie te krijgen dan de tegenstanders, waarna een shotgun of raketwerper de rest van het werk voor je doet.

Door het tweaken van de gameplay moet er meer balans komen in de te gebruiken strategieën. In de aankomende weken worden de aanpassingen geïmplementeerd, waarna spelers de mogelijkheid hebben om hun feedback te geven over de vernieuwde gameplay via de social media-kanalen van Fortnite.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën