Forza Horizon 2 komt al dit najaar voor de Xbox uit

Het ultieme race spel van Microsoft zal voor zowel de Xbox 360 als voor de Xbox One worden gemaakt en zal eind dit jaar al speelbaar zijn.

Microsoft kondigde de komst van Forza Horizon 2 aan via IGN. Het spel wordt net zoals de eerste Horizon door Playground Studios ontwikkeld. Ze werken voor deze tweede game wel samen met Turn 10 Studios. Deze studio kennen we natuurlijk van Forza Motorsport 5.

In Forza Horizon 1 reden we nog door de straten van Colorado in USA. In het nieuwe deel mogen we vol gas door Zuid-Europa. Deze keer zal het racen voortkomen uit een muziekevenement. Ik gok er dan ook dat de soundtrack weer goed in elkaar steekt.

Het drivatar systeem dat we kennen uit Forza Motorsport 5 zal wederom zijn opwachting maken. Hiermee leert de A.I. hoe jou rijstijl is en zal zich daarop aanpassen. We zullen dit keer tijdens het rijden ook een wisselend weer patroon zien. We kunnen de race dus starten in de stralende zon, maar finishen in een stortbui.

We verwachten meer over het spel te weten te komen tijdens de E3-presentatie van Microsoft. Deze presentatie zal volgende week op 9 juni plaatsvinden.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën