Forza Motorsport 6 aangekondigd voor de Xbox One!

Met een hoofdrol voor de nieuwe supercar van Ford.

Microsoft begint het gamejaar goed met de aankondiging van Forza Motorsport 6 voor de Xbox One, het logische vervolg op het in 2013 verschenen Forza Motorsport 5. In de game draait het als vanouds om het verzamelen en customizen van auto’s, die je op de meest epische circuits en in de tofste steden uit kunt laten. De hoofdrolspeler van de game wordt de nieuwe Ford GT. Niet geheel toevallig is de game daarom gelijktijdige met het debuut van de supercar in Detroit aangekondigd. Ook de F-150 Raptor en de Shelby GT350 Mustang(R) zullen hun opwachting in de game maken.

Op de aanstaande E3-beurs in juni worden de eerste gameplaybeelden van Forza Motorsport 6 getoond. Verdere details heeft ontwikkelaar Turn 10 Studios nog niet vrijgegeven. Bekijk de ‘trailer’ van de game, dat voornamelijk uit beelden van de Ford GT bestaat, op Autojunk.nl.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën