Ga jij deze nieuwe WhatsApp-feature gebruiken?

WhatsApp is druk bezig met het uitrollen van nieuwe functies. De laatste feature is niet zo schokkend, maar is vooral in drukke groepsgesprekken wel erg handig.

Het is voortaan mogelijk om een WhatsApp-bericht te citeren, zonder dat je de app hiervoor hoeft te updaten. Daar heb je weinig aan in een rustig gesprek, maar als er binnen een paar minuten tientallen berichten over en weer worden verstuurd, dan is het best handig als je aan kunt geven op welk bericht je reageert.

De citeerfunctie wordt op dit moment uitgerold, dus het zou kunnen dat je nog heel even geduld moet hebben voor je er gebruik van kunt maken. Het werkt heel simpel: je drukt op een bericht, kiest voor antwoord en vervolgens staat je citaat klaar. Zie je die optie niet, wacht dan nog een paar dagen af of probeer de app opnieuw te installeren, want ook dat kan helpen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën