Gaafste racebaan ter wereld komt naar Gran Turismo Sport

Bijgewerkt op:

Eindelijk!

Elke maand brengen de makers van Gran Turismo nieuwe gratis content naar Gran Turismo Sport. De ene maand is de update spannender dan de andere. De aankomende update is in elk geval veelbelovend. Een veelgevraagde baan keert terug in de wereld van Gran Turismo.

Afgelopen weekend werd er een GT Sport kampioenschap verreden in New York. Hier komt ook de nieuwste content als eerste aan bod. Zo weten we nu al dat het legendarische circuit Spa-Francorchamps naar Gran Turismo Sport gaat komen. De baan maakt vermoedelijk deel uit van de eerste aanstaande update die in september gaat komen.

Die update brengt verder vijf nu nog onbekende nieuwe auto’s. De teasers duiden op auto’s als de Honda S2000, de Mitsubishi 3000GT en een eerste generatie Subaru Impreza WRX. Daarnaast voegt de update regen toe aan één nu nog onbekende baan in het racespel. Een onboard video van Spa-Francorchamps in Gran Turismo Sport kun je hieronder bekijken.

Circuit de Spa-Francorchamps was één van de grootste verzoeken vanuit de fanbase om toegevoegd te worden aan het spel. Aan dat verzoek gaan de makers eindelijk gehoor geven. De gratis update verschijnt volgende week op de PlayStation 4.

[gv data=”O1v7i58Vt9U”][/gv]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën