Gaat Apple stoppen met de iPhone 5c?

Het lijkt er steeds meer op dat de kleurrijke iPhone 5c geen lang leven beschoren is. Als Apple later dit jaar twee grotere iPhones lanceert zal de iPhone 5c waarschijnlijk naar de eeuwige jachtvelden gestuurd worden.

Sinds de lancering van de iPhone 5c in september vorig jaar horen we vooral veel negatieve berichten over deze telefoon. Zo zou de iPhone 5s veel beter worden verkocht en waren verhalen over het, drastisch, terugschroeven van de productie zeer hardnekkig.

Het prijsverschil tussen de 5s en 5c is eigenlijk ook te klein om de 5c aantrekkelijk te maken.

Insiders hebben nu laten weten dat wanneer Apple later dit jaar twee nieuwe iPhone’s lanceert, met schermen van 4.7-inch en 5.5-inch, dan zou de iPhone 5c met pensioen gestuurd worden. De iPhone 5s zal waarschijnlijk blijven, maar gemaakt worden van goedkopere materialen. De iPhone 5c was een leuk experiment, maar blijkbaar niet waar de markt op zat te wachten. (via: scmp.com)

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5C_officieel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën