Gaat dit wel de eerste smartphone met 10 GB RAM worden?

De berichtgevingen zijn er, nu het daadwerkelijke product nog.

Een smartphone met 10 GB RAM geheugen. Wat moet je ermee zou je bijna denken. Vandaag de dag hebben high-end smartphones een werkgeheugen tussen de 4 en 8 GB. Een RAM geheugen van 10 GB hebben we nog niet eerder gezien.

Smartphones met 10 GB RAM zijn wel vaker in het nieuws geweest. Zo gaan er berichten de ronde dat het Chinese Vivo aan een smartphone werkt met dit werkgeheugen. Echter, was dit februari en inmiddels is het erg stil rondom dit nieuws. Het lijkt er mogelijk op dat een directe rivaal van Vivo eerder is. Vandaag is namelijk duidelijk geworden dat TENAA, een Chinese regulatie dienst, goedkeuring heeft gegeven voor een nieuwe variant van de Oppo Find X. Producten die in het Aziatische land verkocht gaan worden moeten eerst langs de TENAA voor een keuring.

De nieuwe variant van de Oppo Find X krijgt maar liefst 10 GB RAM geheugen. Het was al bekend dat deze versie in de maak was, maar over een release was nog niets duidelijk. Nu met de keuring van de TENAA lijkt een release niet al te ver verwijderd. Of deze speciale Oppo Find X ook buiten China verkocht gaat worden is niet bekend.

Naast 10 GB aan RAM geheugen komt deze Oppo Find X met 256 GB aan opslag, aldus GizmoChina. Een ‘gewone’ Oppo Find X heeft 8 GB RAM geheugen en 128 GB opslag. De overige specificaties komen overheen met de reguliere variant van de smartphone.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën