Galaxy S7 VS HTC 10: wie overleeft deze epische droptest?

Welk toestel appt nog als vanouds en welke spat in twintig stukken uit elkaar?

Twee gloednieuwe flagships in de hoogste (bizarre uitzonderingen daargelaten) prijsklasse. Twee toptoestellen die pas kort geleden hun weg vonden naar de consumentenmarkt. Ze treffen elkaar (en een betonnen vloer) in een bikkelharde survival of the fittest, winner-takes-all-titanenstrijd. Wie overleeft, en wie eindigt in gruzelementen op het beton? Want waterdichtheid is leuk en aardig, maar naar alle waarschijnlijkheid komt je trots eerder in aanraking met een stoep of tegelvloer dan met spatwater of toiletpot.

Deze test zit behoorlijk professioneel in elkaar. In plaats van zomaar wat met de toestellen te gaan smijten is een heuse droptest-machine ingezet. Deze laat de smartphones met gelijke kracht op hun voor- achter- onder- en zijkanten vallen op een harde betonnen ondergrond.

Spoiler alert: De duidelijke winnaar? De HTC 10. Hoewel bij beiden het glas in meerdere rondes kapot ging bleef het scherm van de HTC 10 wel gewoon werken. Uiteindelijk koste het 32 pogingen om de LCD onder het glas kapot te krijgen. Indrukwekkend!

Check de video:

[gv data=”tS3NLCPK4NI”][/gv]

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën