Gear S2: is dit de Apple Watch-killer van Samsung?

Samsung liet tijdens het Unpacked-event in New York alvast een heel klein beetje van de nieuwe Galaxy Gear S2 zien. Is dit de smartwatch die de Apple Watch kan verslaan?

Het is al een tijdje bekend dat de Galaxy Gear S2 eraan zit te komen, maar nu is duidelijk wanneer we meer van het slimme horloge gaan zien: de officiële presentatie volgt 3 september in Berlijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de beelden die vandaag vertoond werden in New York, maar dat bleek voldoende om de gemoederen flink bezig te houden.

De weten in ieder geval dat de Gear S2 een ronde display krijgt en draait op Samsung’s eigen Tizen OS. Hier hoort een compleet nieuwe interface bij, inclusief ronde icoontjes. Onder de horlogeplaat vinden we straks vermoedelijk Samsung’s eigen Exynos-processor, 768MB aan werkgeheugen en een opslagruimte van 4GB.

UPDATE: het is officieel, alle info vind je HIER!

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën