Gebruik T-Mobile WiFi-hotspot gaat van je databundel af

T-Mobile gaat WiFi-hotspots uitrollen in drukke gebieden. Deze hotspots zijn enkel te gebruiken door T-Mobile-klanten. Tevens gaat het WiFi-gebruik van je databundel af. Is er ook nog een voordeel?

Het pluspunt moet zijn dat je als klant (als het goed is) gebruik kan maken van een hogere snelheid. Tegenstrijdige daaraan is, dat als je door de WiFi over je databundel heen gaat, T-Mobile geen buitenbundeltarieven hanteert, maar de snelheid verlaagt. Logisch…

Vooralsnog worden de WiFi-zone’s alleen in drukke plekken in Rotterdam uitgerold, maar meer plekken zullen volgen meldt T-Mobile Technology directeur Frank Meywerk. Authenticatie op het netwerk gaat via de SIM-kaart. Dit betekend dat je telefoon automatisch overschakelt van 3G naar WiFi wanneer je in de zone komt. Fijn is dat er, in tegenstelling tot Bullseye Wifi, geen advertenties worden getoond.

Heb je het als Ziggo-klant toch een stuk beter voor elkaar.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën