Gebruikers klagen over strepen op scherm nieuwe Apple Watch

Bijgewerkt op:

Lekker dan… Heb je een gloednieuwe Apple Watch Series 3 om je pols, blijkt er wat mis met de displays van de smartwatch.

Het is nog niet bekend wat de oorzaak is, maar het probleem is duidelijk: de nieuwe Apple Watch heeft last van strepen aan de zijkant van de display. Mogelijk is vocht de oorzaak, maar daar heeft Apple nog niet op gereageerd. Het zou ook redelijk pijnlijk zijn als er vocht onder het scherm van je waterdichte horloge komt…

Mocht je twijfelen of je wel of geen strepen ziet: ze vallen het meest op als het scherm uit is. Daarnaast maak je ze eventueel beter zichtbaar door wat vingervegen achter te laten op de display. Zie jij de strepen ook? Ga dan met je horloge naar de Apple Store, want dan zou alles netjes gefixt moeten worden.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën