Gelekt! Samsung Galaxy S9 in het paars

Chique hoor.

We kruipen richting maart en dat betekent dat de onthulling van de Samsung Galaxy S9 niet lang meer op zich laat wachten. Samsung zal het nieuwe vlaggenschip aanstaande zondag presenteren op het Mobile World Congress in Barcelona. De onthulling zal ‘s avonds plaatsvinden.

In de laatste week voor de onthulling komen er nog dingen naar buiten. Vandaag zijn foto’s van een Samsung Galaxy S9 via het Duitse WinFuture gelekt. Op de foto’s is een paarse Galaxy S9 te zien. Deze kleur hebben we nog niet eerder gezien.

De nieuwe Galaxy S9 heeft veel uiterlijke overeenkomsten met de Galaxy S8. Om op te vallen is er dus een nieuw kleurtje nodig. Hoe kunnen je vrienden anders zien dat jij het nieuwste Samsung-toestel hebt? Naast een paarse kleur komt het toestel er ook in andere bekende kleuren zoals zwart en blauw.

Aanstaande zondag weten de dus meer. Alles wat tot nu toe bekend is over de Galaxy S9 check je HIER.

UPDATE: de nieuwe Samsung Galaxy S9 is inmiddels officieel. Alle info over het nieuwe toestel lees je hier.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën