Nederlandse prijs van de iPhone 6 is uitgelekt?

De geruchtenmolen draait op volle toeren, en zal waarschijnlijk voor dinsdagavond 9 september niet stoppen met draaien. Een nieuwe (betrouwbare) bron zegt de prijs van de iPhone 6 in Nederland te weten.

De website Mobilecowboys zegt een ‘zeer goed ingelichte’ bron gesproken te hebben, die in de retail werkt. Omdat het hier om iemand gaat die in de Nederlandse retail werkt, gaat het hier dus om de Nederlandse prijs van de iPhone 6. Aan het 16 GB 4.7-inch model van de nieuwe iPhone zou een prijskaartje van 829 euro hangen.

Dat is voor velen misschien even slikken, omdat deze prijs een stuk hoger ligt dan we tot nu toe gewend zijn. De iPhone5S van 16GB kost immers 699 euro. Natuurlijk gaat het hier om een iPhone 6 zonder abonnement, maar het is nog steeds een flinke smak extra euro’s vergeleken met vorige smartphones van Apple. Met een abonnement zou de 16GB iPhone 120 euro kosten, waarna je 50 tot 70 euro per maand moet betalen.

En de 5.5-inch dan?
Of dit ook betekent dat de 32GB en 64GB met dezelfde hoeveelheid duurder zijn geworden, kan de bron niet bevestigen. Als dit zo zou zijn zouden ze respectievelijk 929 en 1029 euro kosten. Wij vragen ons dan ook af hoeveel het 5.5-inch model moet gaan kosten, als deze geruchten waar zijn. Op 9 september weten we het zeker, maar tot die tijd houden we nieuwe geruchten nauwlettend in de gaten.

UPDATE: de prijs en specs van de iPhone 6 zijn inmiddels bekend, alle info lees je HIER.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën