Gloednieuwe iPhone X voor monsterbedragen aangeboden

Voor de mensen die geen geduld én heel veel geld hebben.

Met een vanafprijs van 1159 euro is de iPhone X alles behalve een voordelige smartphone. Het kan echter nog gekker. Op websites als Ebay is namelijk een run ontstaan op pre-orders. Vroege vogels die de jubilieum-iPhone van Apple in handen weten te krijgen proberen via de handelssite het toestel door te verkopen.

De prijzen variëren. Sommige iPhone X-aanbieders vragen 1.600 dollar voor de smartphone. Anderen 2.000 dollar of zelfs meer. Dit heeft alles te maken met de beperkte beschikbaarheid van de iPhone X. Wie nu via de Nederlandse Apple-site een bestelling plaatst voor de iPhone X, moet rekening houden met een levertijd van zo’n vijf á zes weken.

De iPhone X is vanaf 3 november officieel in Nederland verkrijgbaar. De smartphone komt in twee varianten. De 64 GB-variant kot 1159 euro, de 256 GB-variant scoor je voor 1329 euro. Lees hier hoe je een reservering kunt plaatsen. (via TechCrunch)

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën