Gmail is in één klap beter dan de concurrentie geworden

Om simpel bestanden te versturen heb je aan Gmail een goede.

Via e-mail bijlagen versturen. Je loopt, zeker tegenwoordig, al gauw tegen de limiet. E-maildiensten hanteren zelf verschillende voorwaarden. Zo kun je via Outlook Mail bestanden met een mag van 35 mb versturen, en bij Yahoo Mail is dit 25 mb.

Tot voor kort hanteerde Google’s Gmail ook een limiet van 25 mb. Vanaf vandaag deelt de dienst van de zoekgigant een klap uit aan de directe concurrentie, want de limiet is verhoogt naar 50 mb. Een verdubbeling.

Google rolt de nieuwe feature in de komende drie dagen uit. Het duurt dus nog maximaal 72 uur voordat ook jij bestanden groter dan 25 mb kunt versturen.

Mocht je bestanden groter dan 50 mb versturen dan kun je altijd gebruik maken van diverse clouddiensten. Denk aan Google Drive, of concurrenten zoals Dropbox en WeTransfer.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën