Goed nieuws: Nintendo komt met nieuwe voorraad NES Classic Mini

Naast de NES Classic Mini gegrepen? Goed nieuws: op 29 juni komt de klassieker opnieuw op de markt.

De NES Classic Mini maakte behoorlijk wat los toen ‘ie eind 2016 op de markt kwam. Nintendo maakte er in eerste instantie 2,3 miljoen, maar dat was bij lange na niet voldoende om aan de enorme vraag te voldoen. Het gevolg was dat de NES Classic Mini al snel tegen veel hogere prijzen werd aangeboden op eBay.

De SNES Classic die Nintendo vorig jaar uitbracht was wel beter leverbaar en daarmee voorkwam de Japanse gamereus dat fans opnieuw naast de console grepen. Om het leed nog wat verder te verzachten komt ook de moderne NES opnieuw uit, al is nog niet bekend hoeveel exemplaren er deze keer van de band rollen.

Zet 29 juni in ieder geval maar vast in je agenda, want dan is de NES Classic Mini weer verkrijgbaar. Het is nog onduidelijk of Nintendo de pijnpunten van het originele model heeft aangepakt of dat er niets aan verandert, maar dat zal snel genoeg blijken.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën