Google Glass binnen één dag uitverkocht

Amerikanen konden op dinsdag de Google Glass kopen. Deze actie was geldig voor één dag en alle Amerikanen hadden de mogelijkheid er één aan te schaffen.

Google waarschuwde van te voren al dat de voorraad beperkt was. Het witte model met de naam Cotton was al voor de sluiting van de winkels uitverkocht. Normaal gesproken moeten mensen zich aanmelden voor het Explorer programma om de mogelijkheid te krijgen om Google Glass te proberen. Dat zal vanaf nu weer moeten.

Ondanks alle berichten dat veel mensen er niet op zitten te wachten blijken er toch ook een hoop nieuwsgierig. We hopen dan ook niet dat er nu meer berichten in het nieuws verschijnen waarbij mensen met een Google Glass zijn aangevallen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën