Google vertelt je of je vliegtuig wifi en stopcontacten heeft

Bijgewerkt op:

Een vliegtuig waarin je wifi en stopcontacten tot je beschikking hebt heeft wat ons betreft een flinke streep voor, dus gaan we deze nieuwe functie van Google zeker gebruiken.

Google kondigde namelijk onlangs een nieuwe samenwerking aan met de vliegtuigdienst Routehappy. Hierdoor worden de zoekresultaten van Google Flights ineens een stuk gedetailleerder. Zo kun je tijdens het zoeken naar een geschikte vlucht in een oogopslag zien of een de vlucht wifi heeft en stopcontacten in de stoelen heeft zitten.

Beenruimte
Het vergelijken van vluchten en vliegtuigmaatschappijen wordt daardoor een stuk makkelijker als je internet voor onderweg belangrijk vindt. Ook lange mensen kunnen er hun voordeel mee doen, Routehappy geeft namelijk ook altijd de gemiddelde beenruimte aan die je waarschijnlijk hebt tijdens je reis.

De samenwerking tussen Google en Routehappy geldt wereldwijd en omvat dus vliegtuigmaatschappijen van over de hele wereld. Als je meer wilt weten over de informatie die Routehappy te bieden heeft, neem dan zeker een kijkje op hun website.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën