GoPro-baas koopt megajacht bij Nederlandse jachtbouwer

Bijgewerkt op:

GoPro-oprichter Nick Woodman heeft zichzelf alvast getrakteerd op een leuk kerstcadeautje. De grote baas heeft namelijk een enorm jacht gekocht bij het Nederlandse Amels.

Dat meldt CNBC vandaag. Het zou gaan om een exemplaar van 55 meter lang, dus er is ruimte voor veertien gasten en dertien crewleden. De Amels 180 is van alle gemakken voorzien, dus de gasten van Woodman hoeven niet te vrezen dat ze iets tekort komen. Zo is er onder andere ruimte om te landen met je helicopter.

Het schip kost afhankelijk van de aangevinkte opties tussen de 35 en 40 miljoen dollar, maar dat is met het vermogen van de GoPro-baas wel op te vangen. Hij zou namelijk zo’n 1,25 miljard dollar op zijn rekening hebben staan. Het schip van de Amerikaan moet in 2017 klaar zijn.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën