GoPro onthult een nieuwe budgetcamera, dit moet je weten

De Hero+ Wi-Fi is hier.

De nieuwe GoPro Hero+ Wi-Fi valt met een prijs van $200 mooi tussen het instapmodel Hero+ ($130) en de met een LCD-scherm uitgeruste Hero+ LCD ($300). De behuizing is gelijk aan het goedkoopste GoPro-model, intern heeft hij de componenten en functionaliteiten van de duurdere modellen. Zoals Wi-Fi en bluetooth, waarmee je opgenomen beelden direct op je telefoon kunt bekijken en/of opslaan. Ook de camera-instellingen zijn per telefoon te wijzigen.

Filmen kan in een resolutie van maximaal 1080p met een framerate van 60fps. Bij de goedkopere versie van de Amerikaanse action camera is dat maximaal 30 fps. Foto’s schieten gaat in maximaal 8 megapixel. Zoals we gewend zijn van GoPro zit het met de waterdichtheid wel goed; tot een diepte van 40 meter blijft het vocht buiten. Slowmo beelden schieten is er helaas niet bij, daarvoor ben je aangewezen op de Hero 4.

De GoPro Hero+ Wi-Fi is vanaf 4 oktober te bestellen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën