Gran Turismo 7 racet uiterlijk in 2016 naar PS4

Liefhebbers van de game Gran Turismo moeten nog even geduld hebben voordat de nieuwe versie in de winkel ligt.

Kazunori Yamauchi, het brein achter het populaire racespel, laat namelijk weten dat het nog zo’n twee jaar duurt voordat deel 7 uitkomt. Hij zei dat in een interview met GamesTM.

Gran Turismo 6 verscheen in december vorig jaar en is niet beschikbaar voor de Playstation 4. De ontwikkelaars liepen bij de vorige game tegen nogal wat beperkingen aan, maar de nieuwe console biedt gelukkig veel meer mogelijkheden. Yamauchi belooft dan ook dat Gran Turismo 7 alles heeft wat zijn team in het zesde deel niet kwijt kon.

Wat dat zal zijn wil hij helaas nog niet zeggen, maar Yamauchi belooft dat fans zich op kunnen maken voor een indrukwekkende game, die vooral beter moet passen bij de tijd waarin we leven. Gran Turismo moet in 2015 of 2016 in de winkels liggen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën