Gratis Samsung telefoonstunt megahit: Alles uitverkocht

De gratis testtelefoons van Samsung die je de mogelijkheid geeft om 30 dagen aan de slag te gaan met een Samsung smartphone blijkt een megahit. In enkele dagen zijn alle smartphones ‘verkocht’.

Samsung kan tevreden zijn, want de marketingstunt is dik geslaagd. Afgelopen week had Samsung een boodschap aan iPhone-gebruikers: Leen 30 dagen een high-end Samsung toestel voor het symbolische bedrag van 1 dollar en laat je verleiden. Blijkbaar gaven de iPeople zich massaal over want in 2 dagen waren alle testtelefoons uitverkocht. Samsung zegt bezig te zijn een nieuwe vracht klaar te zetten voor nieuwe proefpersonen.

De stunt van de Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant komt niet uit de lucht vallen: over enkele weken is het iPhone event waar nieuwe iPhones van Apple worden aangekondigd dus proberen de Koreanen onder andere de nieuwe Galaxy S+ en Galaxy Note 5 te slijten voordat alle ogen gericht zijn op Cupertino.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën