Great succes! Windows 10 al 14 miljoen keer gedownload

Het gratis beschikbaar stellen van Windows 10 voor Windows 7 & 8-gebruikers lijkt zich uit te betalen.

Meer dan Windows 8

Terwijl we bijna geen meldingen zien over crashes en BSOD’s laat Microsoft weten dat het aantal installaties in de eerste twee dagen al op 14 miljoen ligt. Een stuk meer dan bij Windows 8 in 2012. Dat OS werd in de eerste vier dagen 4 vier miljoen keer gedownload. De gratis update voor Windows 7, 8 en 8.1 is vindt bovendien geleidelijk plaats, om te voorkomen dat de servers en alle diensten overbelast raken. Nog niet iedereen die in aanmerking komt heeft de nieuwste Windows-versie daarom al kunnen downloaden.

Reserveringen

De eersten die Windows 10 kregen waren de zogenaamde Insiders, die in de afgelopen maanden al een testversie van Windows 10 kregen. Daarna waren de PC-gebruikers met een reservering aan de beurt. Als je Windows 10 nog niet hebt: HIER lees je wat je moet doen om het te downloaden.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën