Groot deel iPhone-gebruikers willen TouchID terug?

Geoff
Groot deel iPhone-gebruikers willen TouchID terug?

Nog steeds niet gewend geraakt aan FaceID? Blijkbaar verlangt nog steeds een deel van de iPhone-gebruikers naar TouchID.

In tegenstelling tot veel concurrenten van het Android-kamp, heeft Apple niet langer een vingerafdrukscanner. In plaats daarvan dien je de iPhone te ontgrendelen met FaceID. Het gemis naar TouchID is groot, althans dat blijkt uit een onderzoek dat SellCell heeft gedaan.

Uit het onderzoek blijkt dat 79 procent van de iPhone-gebruikers weer verlangt naar TouchID. Reden daarvoor is de onbetrouwbaarheid die soms gepaard gaat met FaceID. Bijvoorbeeld dat het systeem je gezicht niet goed herkent als je de iPhone niet in een goede hoek richting je gezicht houdt.

De ideale combinatie zou TouchID én FaceID op je iPhone zijn. Net als Android fabrikanten, dat Apple een vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt. Helaas voor de Apple-fans heeft het Amerikaanse techbedrijf dit tot op heden nog niet toegepast. De geruchten gaan al wel een tijdje dat Apple overweegt om TouchID weer te introduceren op de iPhone. Wie weet, tot die tijd is het kijken naar je iPhone. Of gewoon een ouderwetse code gebruiken om de telefoon te ontgrendelen, maar daar maak je niemand blij mee.

Aan het onderzoek van SellCell deden 2.000 respondenten mee. Het onderzoek werd gehouden in de Verenigde Staten.

Tags

Tags:

Geoff

Geoff

Geoff is een doorgewinterde journalist met 30 jaar ervaring, waarvan meer dan 10 jaar bij Apparata. Hij specialiseert zich in beleggen, entertainment, technologie en gadgets. Geoff weet complexe onderwerpen helder en begrijpelijk te maken voor een breed publiek. In zijn vrije tijd geniet hij van lange wandelingen met zijn hond en fietstochten in de natuur.

Alle artikelen door Geoff
Populaire artikelen
Populaire categorieën