GTA 5 tot nu toe al meer dan 32,5 miljoen keer verkocht

Dat Grand Theft Auto 5 een schot in de roos was werd al snel duidelijk, maar nu weten we ook hoeveel exemplaren Rockstar verkocht heeft in iets meer dan vier maanden tijd.

Het moederbedrijf van Rockstar Games, Take-Two, heeft laten weten dat sinds de lancering eind september vorig jaar al meer dan 32,5 miljoen exemplaren GTA 5 over de toonbank gegaan zijn. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers werd ook nog even aandacht geschonken aan de niet geheel vlekkeloos verlopen lancering van GTA Online.

Investeerders wilden graag weten of Take-Two omzet was misgelopen door de problemen bij de lancering. Daarom liet Take-Two weten dat het bij GTA Online vooral draait om het tevreden houden van gamers en niet om het maken van omzet. Goed om te weten.

In 2014 zullen er ongetwijfeld nog veel keer exemplaren van GTA 5 verkocht worden. Zeker als het spel ook eindelijk beschikbaar komt voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën