GTA Online verwelkomt Japanse sportwagen

Gaaf ding!

Rockstar is ook in 2018 van plan GTA Online te voorzien van de nodige updates. Het jaar is goed begonnen, want in de eerste week van 2018 kreeg de online game een gratis update. Het spel beschikt over een nieuwe auto, genaamd Annis Savestra. In de game kost deze bijna een miljoen credits. De nodige missies zullen moeten uitgevoerd worden om dat virtuele geld bij elkaar te sprokkelen.

De auto is een hommage aan vette Japanse auto’s uit de jaren zeventig. Het ontwerp (check o.a die spiegels!) is een duidelijke knipoog naar auto’s als de allereerste Skyline GT-R. De Savestra kan naar eigen smaak worden aangepast via Los Santos Customs. Zo zijn er 13 verschillende grilles, kun je kiezen voor een andere spoiler, uitlaat, bumpers en ga zo maar door.

Daarnaast is het mogelijk om wapens op de auto te monteren. Handig als andere irritante GTA Online-spelers je het leven zuur maken. In de video hieronder check je alle mogelijkheden.

[gv data=”ivdfa8s57uI”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën