Haha, Asus en LG dissen iPhone-Batterypack

Gezien Apple’s nimmer aflatende focus op design was het nogal opvallend dat het bedrijf deze week een bultrug-hoesje lanceerde. Natuurlijk is de concurrentie er als de kippen bij om het ding de grond in te boren.

Tim Cook vindt het ding dan misschien prachtig, maar ASUS en LG denken daar duidelijk anders over. ASUS wil de consument er even aan herinneren dat de iPhone 6 zelfs met de toegevoegde bochel geen enkele competitie is voor de levensduur van zijn ZenFone Max. Dankzij de 5000mAh-betterij kan je volgens de smartphone-fabrikant met de Max 2 uur langer video afspelen, 2 uur langer internetten én 12 uur langer telefoneren dan met een iPhone+batterypack.

LG gooit het ondertussen over een andere boeg door het design van zijn V10 aan te prijzen met een subliminal richting De Bobbel:

Dat toestel heeft trouwens een 3000mAH-batterij die in 40 minuten voor de helft vol is – ook geen kattenpis natuurlijk.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën