Hebben! Triumph Scrambler uit Jurassic World

We schrijven niet vaak over motoren op Apparata, maar voor dit juweeltje uit Jurassic World maken we graag een uitzondering.

Het gaat hier namelijk om de bad-ass Triumph Scrambler waarmee acteur Chris Pratt zich uit de voeten maakt als hij door dino’s achterna wordt gezeten. De tweewieler is gebaseerd op het Bonneville-model van de motorenfabrikant, uitgerust met een 865cc tweecilinder, enkel zadel, en maatwerk handlebars en voetsteunen.

Voor Jurassic World zijn er drie van deze matgroene monsters gemaakt. Eén staat op het hoofdkantoor van Triumph, één heeft Chris Prat mee naar huis genomen, en de derde staat nu op eBay te wachten op een nieuwe eigenaar. De opbrengst gaat naar een goed doel.
[gv data=”Z_bL6rq5UGA”][/gv]

[lg_folder folder=”0_Divers/Triumph_Scrambler_Jurassic_World/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën