Heeft de iPhone 6 een probleem met de frontcamera?

Er gaat iets niet helemaal lekker met de selfiecam in de nieuwe iPhone 6.

Honderden gebruikers van de iPhone 6 klagen dat de sensor van de camera aan de voorkant een klein stukje verschuift in de behuizing. Daardoor verschijnt er een sikkelvormige grijze streep aan de rechterkant van de camera-unit. Iets dat duidelijk te zien is de foto boven dit topic.

Op zowel Reddit, Mac Rumors als iFixit wordt er over geklaagd door iPhone 6-gebruikers, maar bij geen van de gevallen heeft het ook daadwerkelijk invloed op de fotokwaliteit. Het lijkt puur om een cosmetische blunder te gaan.

Volgens een Redittor die bij Apple werkt is de techgigant nog niet met een oplossing gekomen, maar zullen ze het euvel in de meeste gevallen oplossen door het toestel om te ruilen, mocht je er mee teruggaan naar de Apple Store:

“Apple Store employee here, we don’t know why they shift and if you choose we can replace the display which will replace the front facing camera or just swap the device all together. I usually just offer the full unit swap since customers feel the entire device is defective at that point.”

Apple heeft nog niet officieel gereageerd op de cameraproblemen.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën