iPhone

Hier is het ontwerp van de iPhone SE 2

boyd
Bijgewerkt op:

Nieuwsgierig naar het uiterlijk van de nieuwe iPhone? Check het hier.

Over een maandje presenteert Apple de nieuwe iPhone SE 2. Dat heeft het bedrijf nog niet officieel gecommuniceerd, maar alle geruchten duiden erop. Om ervoor te zorgen dat je met de nieuwe iPhone meteen een passend hoesje kunt bestellen, moeten case makers van tevoren al een productielijn opzetten.

Dit doen ze natuurlijk alleen als ze zeker weten dat het ontwerp klopt. Anders heb je een stapel hoesjes die onbruikbaar zijn. Totallee is één van de eerste case makers die de hoesjes voor de iPhone SE 2 hebben klaarliggen.

Volgens de geruchten lijkt het design van de iPhone SE 2 sterk op het uiterlijk van de iPhone 8. Op die geruchten heeft Totallee zijn fundamenten gezet, want het hoesje lijkt inderdaad sterk op deze smartphone.

De hoesjes zijn leverbaar vanaf 24 maart. De iPhone SE 2 krijgt naar verwachting een 4.7-inch groot display en krijgt een prijs van onder de 500 dollar. (via Appleinsider)

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën