Hoe een Apple winkel werd overvallen in 12 seconden

Twee brutale overvallen in dezelfde winkel.

Medewerkers van een Apple winkel in San Francisco, Californië kregen de schrik van hun leven toen er plots een groepje overvallers de winkel binnenstormden. De groep, bestaande uit drie mannen, lopen nonchalant de winkel binnen en grijpen allerlei Apple producten. Het personeel en de aanwezige klanten zijn stomverbaasd. De overval vond plaats op 25 november.

Vier dagen later, op 29 november, wordt de winkel nog eens overvallen. Ditmaal zijn het vier mannen die de Apple-winkel binnenlopen. Bij de tweede overval zijn er beduidend minder klanten aanwezig. Opnieuw grijpt het personeel niet in en de overvallers kunnen hun gang gaan.

Er hebben nog geen arrestaties plaatsgevonden. De bewakingsbeelden zijn vrijgegeven door de politie in de hoop dat iemand de overvallers herkent.

[gv data=”3_tYNRqNxFI”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën