HTC gaat advertenties tonen op je homescherm

HTC-gebruikers zullen straks niet heel blij meer zijn als ze naar hun sociale homescreen Blinkfeed kijken. De telefoonfabrikant wilt daar namelijk advertenties gaan tonen.

Het bedrijf maakte dit vandaag bekend. De reclame wordt als eerst uitgerold op Amerikaanse, Britse, Duitse, Taiwanese en Chinese toestellen. Volgens het bedrijf zou het gaan om relevante reclame en zal het eruit zien als een normale Blinkfeed-post. Het valt dus niet meteen op dat je naar een pop up kijkt. Toch blijf het de vraag of gebruikers daar wel zo blij mee zijn.

HTC is de functie op dit moment aan het testen, maar laat wel meteen weten dat het ook mogelijk wordt om de functie uit te schakelen. Het bedrijf hoopt dat gebruikers dankzij de reclame nieuwe, handige applicaties ontdekken. Of de functie ook in Nederland wordt uitgerold is nog niet bekend.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën