HTC One M9 niet meer gloeiend heet na nieuwe update

Bijgewerkt op:

Een wezenlijk probleem van de HTC One M9 was dat hij enorm warm kon worden. Dit probleem was blijkbaar bekend bij HTC, want er is razendsnel een update uitgebracht om dit te verhelpen.

De website Tweakers ontdekte het probleem tijdens het recenseren van de HTC One M9. Vergeleken met soortgelijke telefoons van Apple, Samsung en LG werd het paradepaardje van HTC namelijk wel erg heet, tot wel 55 graden. Deze temperatuur is zo hoog dat het zelfs vervelend wordt om een dergelijk toestel vast te houden.

Meer dan tien graden koeler
Dankzij de update klokt de processor van de One M9 weer terug als het nodig is, zodat de temperatuur omlaag gaat. Dit was eerst ook al het geval, maar bepaalde programma’s konden dit proces overslaan, zodat het toestel steeds warmer werd. Op deze manier wordt de One M9 nog maar 41,7 graden, wat nog steeds niet koud is, maar wel een stuk beter.

HTC is relatief snel met de update, zeker als je nagaat dat de HTC One M9 nog niet in de winkels ligt. Klik hier voor meer informatie over de HTC One M9.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën