Huawei P30: op deze datum zien we de Galaxy S10-killer

Huawei draait lekker en de P30 moet dat succes een vervolg geven.

Huawei is op dit moment de grootste concurrent voor de traditionele topmerken, Samsung en Apple. Op 26 maart hoop Huawei weer een belangrijke klap uit te delen aan Samsung, want dan wordt de P30 gepresenteerd. Als de voortekenen niet bedriegen, dan is dat een serieuze uitdager voor de Galaxy S10.

De Huawei P30 wordt gelanceerd in Parijs en dus laat het merk met een korte teaser zien wat we kunnen verwachten. Het is in ieder geval duidelijk dat de P30 een camera krijgt met een indrukwekkende zoomfeature. Zo kun je de Eiffeltoren ineens wel heel erg dichtbij halen, zonder er ook maar een stap voor te hoeven zetten.

Het is opvallend dat Huawei ervoor kiest om de P30 een maand na het Mobile World Congress in Barcelona te lanceren. Het merk kiest net als Apple liever zijn eigen lanceermoment. Samsung prikte een datum net voor MWC (20 februari) en Huawei wacht dus nog iets langer.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën