Huawei-reclame: Apple-diss of aankondiging iPhone-remake?

Wat is het doel van deze Huawei-video? Een sneer naar Apple en Samsung, de aankondiging van een goedkope iPhone-remake of hebben ze iets groters in petto?

Middels een vreemde video wil Huawei ons iets vertellen. Wat precies is niet helemaal duidelijk. Via een iPhone(-ish) toestel vertelt een spraakgestuurde Siri(-variant) ons welke Huawei-producten er in aantocht zijn. Producten waar ze naar eigen zeggen ‘de wereld wederom mee zullen verbazen’.

Ze doelen hoogstwaarschijnlijk op de onthulling van een aantal Huawei-apparaten tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, dat vanaf 23 februari plaatsvindt. Mogelijk speelt de nog onbekende Ascend D3-smartphone hierbij de hoofdrol.

Hoe dan ook, Huawei kiest voor een opmerkelijke manier om de aandacht te trekken. Het bedrijf is capabel genoeg om met iets meer dan een iPhone-kloon te komen. Op de positie om Apple en Samsung te dissen, zitten ze nou ook weer niet. Wat ze precies bedoelen? De tijd zal het leren, wat denken jullie?

[gv data=”aKa1Lx3IJio”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën