Eerste beelden kleinere ‘notch’ iPhone 13

iCloud op je iPhone had er even geen zin in door storing

Bram
iCloud op je iPhone had er even geen zin in door storing

Geen leuke verrassing als je met kerst net je nieuwe iPhone uit de verpakking haalde. iCloud werkte niet door een storing.

Kerst zag er dit jaar wat anders uit dan voorgaande jaren. Hopelijk voor jou zijn de cadeaus wel nog gebleven. Heb jij een nieuwe iPad of iPhone gekregen, dan zal je misschien zijn opgevallen dat iCloud niet goed werkte. Apple kampte met een storing die precies gedurende de kerstdagen heeft plaatsgevonden.

iCloud storing

De storing duurde met 36 uur behoorlijk lang. Het was bijvoorbeeld niet mogelijk om een iCloud account aan te maken. Die vraag krijg je wel met het instellen van een nieuwe iPhone. Logisch dat er vraagtekens bij je naar boven komen als je net je nieuwe iPhone of iPad voor de eerste keer aanzet. Maak je dus geen zorgen, er was niks mis met je apparaat.

Voor zover bekend was alleen iCloud van alle Apple diensten getroffen door de storing. De Amerikaanse techgigant was gelukkig gauw op de hoogte van de problemen. Uiteindelijk duurde het toch nog even voor het techbedrijf om het probleem honderd procent op te lossen. Het is niet duidelijk hoeveel mensen zijn getroffen door de storing en wat de omvang was van het issue.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën