Iedere Android-gebruiker kan nu bellen met WhatsApp

Bellen met WhatsApp is nu mogelijk voor iedereen met een Android-smartphone.

Een tijdje terug introduceerde WhatsApp een VoIP-functie voor een select aantal gebruikers. Zij konden andere gebruikers bellen, maar voor de meesten was het afwachten totdat de functie naar iedereen werd uitgerold.

Geen update nodig
Die dag is vandaag gekomen, want zonder aankondiging heeft WhatsApp de functie nu voor alle Android-gebruikers opengesteld. Daarvoor hoef je de app niet eens te updaten, zolang je de laatste versie had is de functie nu beschikbaar.

Als je geen wifi-verbinding hebt, bel je dus met de MB’s in je databundel in plaats van je belminuten. Het is nog niet bekend wanneer de belfunctie uitgerold wordt naar iOS-gebruikers, maar volgens WhatsApp zal dat niet al te lang duren. Voorlopig kunnen alleen Android-gebruikers elkaar dus bellen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën