Infographic: alle Google-diensten die er niet meer zijn

Op de dag dat Google definitief de stekker uit Google Reader trekt kijken we even terug welke andere diensten ook het loodje legden.

Waarschijnlijk kan je diensten als Buzz en Wave nog wel herinneren, maar de afgelopen jaren zijn veel meer diensten de nek omgedraaid door Google. De redenen waarom dat gebeurde liepen nogal uiteen. Soms werden diensten opgeheven omdat er te weinig gebruikers bleken te zijn. In andere gevallen werden diensten toegevoegd aan andere bestaande producten. Ook zie je vaak dat als een startup wordt overgenomen, het oorspronkelijke product wordt stopgezet en de werknemers aan nieuwe projecten binnen Google gaan werken.

Hieronder kan je alvast een deel van de infographic zien, als je erop klikt krijg je de grote, volledige, versie te zien.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën