Infographic: wat gebeurt er elke 60 seconden op internet?

Ook zo benieuwd wat voor activiteiten zich afspelen per minuut dat we online zijn? De cijfers zijn werkelijk bizar te noemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van 204 miljoen verstuurde e-mails, elke minuut van de dag.

Nog opvallender is dat er per minuut 104.000 foto’s via Snapchat worden verstuurd. Als je dat vergelijkt met de 278.000 tweets die per minuut worden verstuurd (deels geautomatiseerd) dan zie je pas hoe groot Snapchat blijkbaar is.

Dat er per minuut 72 uur aan video wordt geüpload op YouTube had je wellicht als eens gehoord, maar ook dat cijfer blijft indrukwekkend. Verder zie je in deze infographic onder andere cijfers voorbij komen van WordPress, Facebook, LinkedIn, Tumblr, Instagram, Pinterest en veel meer. (via: qmee.com)

Klik op onderstaande infographic voor een groter exemplaar.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën