iPhone 5C duikt op, inclusief verpakking

Er blijft werkelijk geen enkel detail van de iPhone 5C geheim. Nadat we al diverse foto’s van de telefoon gezien hadden zijn er nu ook foto’s uitgelekt van de goedkope(re) iPhone inclusief verpakking.

Opvallend is dat Apple heeft gekozen om de iPhone 5C als het ware op het doosje te leggen. Waarschijnlijk is dat gedaan zodat je goed de verschillende kleuren kan beoordelen en vergelijken voordat je er eentje aanschaft. Je moet immers wel weten of die roze iPhone 5C past bij je roze lippenstift.

Daarnaast is er ook een foto opgedoken van de handleiding die bij de iPhone 5C hoort. We kunnen nu wel stellen dat de naam iPhone 5C zo goed als zeker is. Nu alleen nog speculeren waar die C voor staat. Zou het cheap zijn? (via: iapps.im & 9to5mac.com)

Helemaal klaar met al deze geruchten en gelekte foto’s? Op 10 september zal Apple de telefoon naar verwachting officieel onthullen.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën