‘iPhone 5S krijgt slow-motion camera’

Je camera-opnames in een lagere versnelling terugkijken, het schijnt straks te kunnen met de iPhone 5S.

De aanstaande opvolger van de iPhone 5, die vermoedelijk in september wordt gepresenteerd, krijgt een paar leuke vernieuwingen op cameragebied. Er schijnt een 12 of 13MP sensor van Sony in te komen, evenals een dubbele LED-flitser (HIER op gelekte afbeeldingen te zien). De volgende noviteit: filmen met 120 frames per seconden. Oftewel, een slow-motion weergave.

Mogul

Hiervoor is een code ontdekt in iOS 7, aldus 9to5mac, maar het is niet mogelijk om deze functie genaamd Mogul te activeren op de huidige hardware. Het lijkt er dus op dat de 5S – of hhoe de opvolger van de 5 ook gaat heten – deze functie wel krijgt.

Maar aangezien Apple zijn voorsprong in de telecomwereld lijkt te zijn kwijtgeraakt, is ook deze functie geen vernieuwing meer, maar een manier om de concurrentie bij te benen. Apple’s rivaal Samsung heeft de functie onlangs namelijk geïntroduceerd op de Galaxy S4. En dat ziet er zo uit:

[gv data=”9FseSDzWDCQ”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën