iPhone 5S uitgelekt in foto’s?

Dit schijnt hem dan te zijn. De langverwachte, gloednieuwe iPhone die er bijna exact hetzelfde uitziet als zijn voorganger.

Het uiterlijk van de iPhone 5S zou volgens verwachting grotendeels gelijk zijn aan de iPhone 5, net zoals de iPhone 4S dat was aan de iPhone 4. Wat we wel kunnen zien is dat de LED-flitser aan de achterkant dubbel zo groot is. Op de foto’s die MacRumors publiceerde is nu een pilvormige LED-unit te zien, wat de geruchten over een betere camera – men claimt een 12 megapixel sensor – onderstreept.

Uit de foto van de binnenzijde van de iPhone 5S is niet op te maken welke chip er in ligt. Of dit inderdaad de snellere PowerVR G6100 GPU is, moeten we dus nog even afwachten. Wel zien we een accu met een hogere capaciteit dan in de iPhone 5. Daar had de batterij 5,45 Whr, dit exemplaar heeft er een met 5,92 Whr.

De iPhone 5S, al dan niet uitgerust met vingerafdrukherkenning, ligt later dit jaar in de winkel.

Tags

Tags:

Amber

Amber

Amber werkt sinds 2013 bij Apparata als copywriter en schrijft over onderwerpen zoals games, AR, software, series en films, gadgets en social media. In 2019 werd ze gepromoveerd tot senior copywriter. In haar vrije tijd is Amber graag actief bezig en waagt ze zich aan sporten zoals trailrunning, skiën en muurklimmen.

Alle artikelen door Amber
Populaire artikelen
Populaire categorieën