‘iPhone 5S wordt overgeslagen, iPhone 6 is de volgende’

Bijgewerkt op:

Het bekende liedje: de onthulling van een nieuwe iPhone nadert, en de stroom iGeruchten zwelt dusdanig aan dat we de meest wilde verhalen om de oren krijgen. De volgende: Apple gaat helemaal geen iPhone 5S uitbrengen. De volgende wordt direct de iPhone 6.

Naast de zo-goed-als-zeker-geruchten over een iPhone die in een lager prijssegment wordt geplaatst is er veel te doen over de aanstaande iPhone 5S. Zo zou hij een supersnelle PowerVR G6100 GPU-chip krijgen en beschikken over vingerafdrukherkenning, evenals een 12 megapixelcamera. En verder is eigenlijk iedereen het er wel over eens: in de komende maanden wordt de iPhone 5S gepresenteerd, wellicht op Apple’s WWDC, waarna hij in augustus naar de winkels wordt gebracht.

Daarom is het des te opvallender dat Stuff.tv meldt dat de volgende iPhone de ‘6’ wordt. Ze baseren zich op een Britse provider waarvan een afbeelding is gelekt uit het kassysteem waarop een ‘4G iPhone 6’ wordt aangegeven. Mager bewijs inderdaad.

En hoe die iPhone 6 eruit komt te zien? Dat blijft gissen, maar er zwermen uiteraard al talloze interpretaties op het net. Toch lijkt het ons sterk dat de iPhone 5S wordt overgeslagen. Wat denken jullie?

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën